Fritidsklubb

Klubben är en öppen eftermiddagsverksamhet för eleverna i år 4 - 5.

I stort sett alla 150 barn i år 4-5 är inskrivna på Klubben där fem pedagoger arbetar. Det är öppet från skolans slut till 17.30, under loven mellan 08.00 - 17.30. Mellanmål serveras mellan ca 14.00 - 15.30.

På Klubben kan eleverna spela pingis, biljard, spela spel, pyssla med pärlor, garn och målarfärger. Vid den lilla scenen finns möjlighet att  spela teater och uppträda. I vår pysselverkstad erbjuds flera skapande aktiviteter som lera, stickning och sömnad. Vill man ta det lite lugnare kan man sitta i biblioteket som finns i närheten.

Med jämna mellanrum anordnar vi turneringar i bl.a pingis och schack. På loven gör vi utflykter till museer, parker, bad, julmarknad och skridskobanor m.m.

Personalen på Klubben tillhör arbetslag 4-5 och har ett nära samarbete med lärarna. De är också ute på skolgården under samtliga raster. På så sätt får de en helhetssyn kring barnen och lär känna även de yngre barnen.